• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Mobiele Graafmachine Kopen

Mobiele Graafmachine Kopen

Wilt u een mobiele graafmachine kopen? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van mobiele graafmachines en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Doosan Mobiele Graafmachines

De complete 5-serie mobiele graafmachine voldoen aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van Ad-Blue. Als basis geldt nog steeds de 6-cilinder Doosan motor die voldoende vermogen bij lagere toerentallen kan leveren waardoor zuinig met de brandstof kan worden omgegaan.

De nieuwe cabine heeft extra bediening van belangrijke functies via jog-control box. Hydrauliek aanpassingen, radio en camera kunnen vanaf de vingertoppen worden gewijzigd. Er is een ruim zicht rondom door grote ruiten en minimale deur stijlen.

Mobiele Graafmachine te koop
Mobiele Graafmachine Nieuw

Wacker Neuson Mobiele Graafmachines

De nieuwe mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport nodig. De traploze rijaandrijving met tot 30 km/u heeft een laag brandstofverbruik en wordt bestuurd met slechts één pedaal, net zoals een auto.

Het krachtige Load Sensing-hydraulieksysteem met LUDV* zorgt ook bij verschillende lasten voor gelijke snelheden van meerdere bewegingen. Met 5 stuurcircuits – daarvan 3 individueel instelbaar – en een verstelgiek is de EW65 zeer efficiënt en snel onderweg.