• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Case Shovel Kopen

Shovel Kopen

Wilt u een nieuwe shovel kopen? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van shovels en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Case Shovels

In combinatie met de bekende prestaties zijn de Case shovels klaar voor de toekomst!

Nog altijd zijn ze leverbaar met: 5 versnellingsbak (721G t/m 921G), Heavy Duty assen, zeer betrouwbare FPT motor, alle modellen volgens Stage 5 / Tier 4 Final zonder roetfilter.

De Case compacte F-serie wielladers zijn volledig vernieuwd en beschikbaar tussen 5 en 6,3 ton. De Case 221F en Case 321F zijn beschikbaar in High-Speed versies met maximale rijsnelheid van ca. 35 km/h.

GIANT Shovel Kopen

GIANT Shovels

De GIANT shovels staan bekend om hun kracht, betrouwbaarheid en de veelzijdigheid.

TOBROCO-GIANT bouwt sinds 1996 mini shovels, telescoopladers en schrankladers van hoge kwaliteit en de vraag naar deze machines is enorm. Vanwege de grote vraag naar deze wielladers is de productie de afgelopen jaren sterk toegenomen en hebben ze flink geïnvesteerd in de uitbreiding van gebouwen, personeel en de ontwikkeling van de machines.

Het grote voordeel van deze compacte shovels zijn de comfort en gebruiksgemak voor de machinisten. Verder zijn GIANT wielladers zuinig in verbruik, waardoor er kosten worden bespaard op brandstof en wordt de grondoppervlak nauwelijks beschadigd door de lichte uitvoering van de machines.

Kramer Shovels

De Kramer shovels zijn opgedeeld in 2 series:

5-serie is de compacte serie met machinegewichten van 1.550 tot 4.800 kg. De 5-serie is alleen leverbaar met maximale rijsnelheid van 20 km/h. De kleinste 5025 is alleen leverbaar als canopy en vanaf de 5035 is een cabine mogelijk.

De 8-serie kenmerkt zich door de keuze van high-speed varianten vanaf de 8085 met snelheden tot maximaal 40 km/h. Daarnaast hebben deze machines een zwaarder assenstel waardoor ze beter geschikt zijn voor zwaardere toepassingen.

Kramer Shovel Kopen
Case Compacte Shovel Tweedehands

Gebruikte Shovels

Op zoek naar een tweedehands shovel? Onze shovels hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands shovel is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Shovel leasen

CASE heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe CASE machines. De onderstaande tarieven gelden voor alle type machines van CASE.

  • 0,70% rente bij 36 maanden
  • 1,15% rente bij 48 maanden
  • 1,50% rente bij 60 maanden

Financial lease is geldig op alle nieuwe CASE machines met een max van 80% op de machineprijs. De actie loopt t/m 31 december 2021 mits is goedgekeurd door CNH Capital.

Case Compacte Shovel Kopen

Contact opnemen