• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

Case Modellen

Case Bouwmachines

De graafmachines van Case worden door veel tevreden gebruikers geroemd om de Top kwaliteit, het fijne draaien in combinatie met de betrouwbare service van Troost Machinehandel. Voor Case is dit de afgelopen jaren een zeer succesvolle combinatie gebleken.

Troost Machinehandel heeft uitgebreide ervaring met Case grondverzetmachines en voert het merk al tientallen jaren. Met Case machines leveren wij een complete lijn: graafmachines, wielladers, mini graafmachines, midi graafmachines, compacte wielladers, schrankladers, bulldozers, graders, mobiele graafmachines en graaf-laad combinaties.

Case Graafmachines

Vooral de succesvolle Case rups-graafmachines worden door de markt als zeer goed ervaren en liggen perfect in de hand. In combinatie met het zeer lage brandstofverbruik een aanwinst voor elke organisatie.

Inmiddels is de volledige lijn machines volgens de Stage 4 emissie norm. Door gebruik te maken van een onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem is storingsvrij werken met een Case machine een groot plezier.

Op zoek naar een gebruikte Case Machine? Vind de machine via onze online machinezoeker.