• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Case CX90D Midigraver Leasen

Midigraver huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van midigravers of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Voordelen

  • Beschikbaarheid van de nieuwste midigravers
  • Diverse uitrustingsstukken leverbaar
  • 24/7 storingsdienst
  • Transport op maat
  • Te huur voor zowel korte- als lange termijn

CASE Midigravers

Begin dit jaar heeft CASE de D-serie midigravers op de markt gebracht en daarmee wordt de C-lijn vervangen.

De CASE D-serie beschikt over een nieuwe Stage V Yanmar motor en is de meest krachtige motor binnen dit segment. Met de Stage V motor beschikken deze midigravers over 20% meer vermogen, 56% meer koppel en 45% meer cilinder inhoud.

Case CX90D Midigraver kopen
Case CX85D Kopen

Uitrustingsstukken

Onze shovels kunnen worden uitgerust met diverse uitrustingsstukken. Hierbij maken we met name gebruik van het merk Dehaco die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hydraulische uitrustingsstukken en alle andere toebehoren voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de midigraver zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van midigravers.

Midigraver met Transport

Midigraver huren? Neem contact met ons op!