• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

M-serie Case Bulldozers

Power en efficientie

Case Construction is de enige leverancier die bulldozers volgens TIER 4i aanbiedt met een Ad-Blue systeem. Het niet hoeven wisselen van roetfilter elementen en de zeer hoge mate van efficiëntie, doordat er niet extra gekoeld hoeft te worden (t.o.v. een roetfilter systeem), betekent dat al het vermogen beschikbaar blijft voor het opduwen van grond.

Hydrostatische Transmissie

De hydrostatische transmissie zorgt voor een “best-in-class” duw en trekkracht. Alle werkmodussen kunnen door de machinist naar eigen wensen worden ingesteld. De nieuwe cabine biedt een brede keuze aan elektronisch instellingen en automatische functies zodat het werk eenvoudig en snel kan worden uitgevoerd.

Case Bulldozer Kopen

Case Telematics ® Systeem

De nieuwe M-serie bulldozers bieden een grote keuzemogelijkheid aan aanbouwdelen zoals bladen, rippers, lieren of speciale toepassingen zoals binnen bosbouw/groenvoorziening. Alle M-serie bulldozers zijn voorbereid voor het Case Telematics ® systeem. Hiermee kan op afstand worden uitgelezen en gemonitord. Daarnaast kan elke bulldozer af-fabriek met een GPS voorbereiding worden besteld.

Tweedehands Bulldozer

Op zoek naar een tweedehands bulldozer? Onze bulldozers hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands bulldozer is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Case Bulldozer te Koop
Tweedehands Bulldozer

Case Bulldozer Leasen

CASE heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe CASE machines. De onderstaande tarieven gelden voor alle type machines van CASE.

  • 0,70% rente bij 36 maanden
  • 1,15% rente bij 48 maanden
  • 1,50% rente bij 60 maanden

Financial lease is geldig op alle nieuwe CASE machines met een max van 80% op de machineprijs. De actie loopt t/m 31 december 2021 mits is goedgekeurd door CNH Capital.

Bulldozers Modellen