• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

Case Midigravers

De nieuwste generatie Case C-serie midigravers. Deze nieuwe serie wordt net als de grote machines geproduceerd door Sumitomo in Japan. Met de komst van deze C-serie midigraafmachines stijgt Case qua performance en prestatie boven zichzelf uit.

Duurzaamheid

Door de kleine overhang bij zowel de CX75C als de CX80C kan met deze machines in krappe omgevingen worden gewerkt. Het unieke Diesel Oxidatie Filter zorgt voor een Tier 4 Final oplossing die ongeëvenaard is. Nergens vindt u een machine die met minder brandstof en lagere onderhoudskosten het werk uitgevoegd krijgt.

Case Midigraver Kopen
Case Midigraver te koop

Flexibel in gebruik

De Case CX75C heeft een giek welke naast de cabine is geplaats en een bovenbouw die bijna volledig binnen de rupsen valt. Hierdoor kan binnen de breedte van de machine worden gedraaid wat het werken in stadsomgevingen zeer goed mogelijk maakt.

De iets zwaardere CX80C heeft een zwenkgiek die voor de cabine staat. Door deze constructie is de machine iets zwaarder, maar kan deze iets flexibeler opgaan met de stand van de bovenwagen t.o.v. het werk.

Wij hebben altijd een machine beschikbaar voor demonstratie, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende test.

Tweedehands Midigravers

Op zoek naar een tweedehands midigraver? Onze midigravers hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands midigraafmachine is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Tweedehands midigraver
Case Midigraver Leasen

Case Midigraver Leasen

Case heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe Case machines.

1,00% rente bij 36 maanden

1,50% rente bij 48 maanden

2,00% rente bij 60 maanden

Bovengenoemde rentetarieven zijn geldig t/m 31 december 2019 en onder voorbehoud van goedkeuring door CNH Capital. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Midi Graafmachines Modellen