• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

D-serie Case Midigravers

Case heeft een nieuw product op de markt gebracht, namelijk: de D-serie midigravers.

Hiermee worden de CX75C en CX85C vervangen door de nieuwe modellen CX85D en de CX90D. CASE heeft met deze nieuwe modellen een midigraver op de markt gebracht met krachtigere motor en een sterke afname in brandstofverbruik.

Verder hebben deze midigraafmachines de laagste geluidsniveau binnen deze klasse en is er ook aan de machinist gedacht met een ruimere cabine en een verbeterde stoel met meer comfort.

Duurzaamheid

Waarbij de C-serie was uitgerust met een Isuzu Stage IV 2.2 liter dieselmotor met 59 PK, hebben de D-serie machines  een nieuwe  Yanmar Stage V 3.3 liter dieselmotor met 70 PK.

Met de nieuwe D-serie is het brandstofverbruik tot 4,5% afgenomen en daarnaast hebben deze midigravers het laagste geluidsniveau in de cabine. Verder is de cabine ruimer geworden en is het comfort van de stoel toegenomen.

Interesse in deze nieuwe modellen? Wij hebben zowel de Case CX85D binnendraaier en de Case CX90D met zwenkgiek op voorraad.

Case CX90D
Tweedehands midigraver

Tweedehands Midigravers

Op zoek naar een tweedehands midigraver? Onze midigravers hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands midigraafmachine is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Case Midigraver Leasen

Case heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe Case machines.

1,00% rente bij 36 maanden

1,50% rente bij 48 maanden

2,00% rente bij 60 maanden

Bovengenoemde rentetarieven zijn geldig t/m 31 maart 2020 en onder voorbehoud van goedkeuring door CNH Capital. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Case Midigraver Leasen

Case Midigravers Modellen

Contact opnemen