• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

Case Midigravers

TIER 4 final – zonder roetfilter

De nieuwste generatie Case C-serie midi-graafmachines. Deze nieuwe serie wordt net als de grote machines geproduceerd door Sumitomo in Japan. Met de komst van deze C-serie midigravers stijgt Case qua performance en prestatie boven zichzelf uit.

Door de kleine overhang bij zowel de CX75C als de CX80C kan met deze machines in krappe omgevingen worden gewerkt. Het unieke Diesel Oxidatie Filter zorgt voor een Tier 4 Final oplossing die ongeevenaard is. Nergens vindt u een machine die met minder brandstof en lagere onderhoudskosten het werk uitgevoegd krijgt.

De Case CX75C

De Case CX75C heeft een giek welke naast de cabine is geplaats en een bovenbouw die bijna volledig binnen de rupsen valt. Hierdoor kan binnen de breedte van de machine worden gedraaid wat het werken in stadsomgevingen zeer goed mogelijk maakt. De iets zwaardere CX80C heeft een zwenkgiek die voor de cabine staat. Door deze constructie is de machine iets zwaarder, maar kan deze iets flexibeler opgaan met de stand van de bovenwagen t.o.v. het werk.

Wij hebben altijd een machine beschikbaar voor demonstratie, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende test.

Midi Graafmachines Modellen