• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30
Rupsgraafmachine kopen

Graafmachine Kopen

Wilt u een nieuwe graafmachine kopen? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van graafmachines en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Case Rupsgraafmachines

Brandstofverbruik, Stage 4 emissie norm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rupsgraafmachine van Case.

De volledige lijn van 13 t/m 80 ton zijn volgens het nieuwste emissie norm Stage 4 en daarmee uniek in de markt. Dit geeft aan hoe ver Case voorop loopt bij technologische ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan.

Case Midigravers

De nieuwste generatie Case C-serie midi-graafmachines. Deze nieuwe serie wordt net als de grote machines geproduceerd door Sumitomo in Japan. Met de komst van deze C-serie midigravers stijgt Case qua performance en prestatie boven zichzelf uit.

Door de kleine overhang bij zowel de CX75C als de CX80C kan met deze machines in krappe omgevingen worden gewerkt. Het unieke Diesel Oxidatie Filter zorgt voor een Tier 4 Final oplossing die ongeevenaard is. Nergens vindt u een machine die met minder brandstof en lagere onderhoudskosten het werk uitgevoegd krijgt.

Case Minigravers

De nieuwe Case C-serie minigravers kenmerken zich door het fijne draaien, voldoende hydraulisch vermogen, ruime cabine en een zeer complete standaard uitrusting.

De CX18C minigravers met verstelbare onderwagen zijn leverbaar met en zonder cabine. De vergelijkbare CX17C minigraver is enkel leverbaar in canopy uitvoering en heeft een ronde/binnendraaier achterkant.

Doosan Mobiele Graafmachines

De complete 5-serie mobiele graafmachine voldoen aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van Ad-Blue. Als basis geldt nog steeds de 6-cilinder Doosan motor die voldoende vermogen bij lagere toerentallen kan leveren waardoor zuinig met de brandstof kan worden omgegaan.

De nieuwe cabine heeft extra bediening van belangrijke functies via jog-control box. Hydrauliek aanpassingen, radio en camera kunnen vanaf de vingertoppen worden gewijzigd. Er is een ruim zicht rondom door grote ruiten en minimale deur stijlen.

Wacker Neuson Mobiele Graafmachines

De nieuwe mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport nodig. De traploze rijaandrijving met tot 30 km/u heeft een laag brandstofverbruik en wordt bestuurd met slechts één pedaal, net zoals een auto.

Het krachtige Load Sensing-hydraulieksysteem met LUDV* zorgt ook bij verschillende lasten voor gelijke snelheden van meerdere bewegingen. Met 5 stuurcircuits – daarvan 3 individueel instelbaar – en een verstelgiek is de EW65 zeer efficiënt en snel onderweg.