• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Rupgraafmachine Kopen

Rupsgraafmachine Kopen

Wilt u een nieuwe rupsgraafmachine kopen? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van rupsgraafmachines en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Case Rupsgraafmachines

Brandstofverbruik, Stage 4 emissie norm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rupsgraafmachines van Case. De volledige lijn van 13 t/m 80 ton zijn volgens het nieuwste emissie norm Stage 4, uniek in de markt! Dit geeft aan hoe ver Case voorop loopt bij technologische ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan.

Tweedehands Rupsgraafmachine

Tweedehands Rupsgraafmachine

Op zoek naar een tweedehands graafmachine? Onze rupskranen hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands graafmachine is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Rupsgraafmachine Leasen

CASE heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe CASE machines. De onderstaande tarieven gelden voor alle type machines van CASE.

  • 0,70% rente bij 36 maanden
  • 1,15% rente bij 48 maanden
  • 1,50% rente bij 60 maanden

Financial lease is geldig op alle nieuwe CASE machines met een max van 80% op de machineprijs. De actie loopt t/m 31 december 2021 mits is goedgekeurd door CNH Capital.

Rupsgraafmachine Leasen

Case rupsgraafmachines modellen

Contact opnemen