• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

G-serie Case shovels

De nieuwe G-serie Case shovels zijn ontwikkeld met het oog op comfort voor de machinist. De G-serie heeft een volledig nieuw ontwikkelde cabine, nieuwe kleur styling en zonder roetfilter.

De nieuwe Case shovels hebben een automatische bakfunctie die vanuit de cabine kan worden ingesteld. Verder zijn deze machines voorzien van grotere ventilatiekanalen voor een beter klimaat in de cabine.

Klaar voor de toekomst

In combinatie met de bekende prestaties is deze machine klaar voor de toekomst! Nog altijd zijn ze leverbaar met: 5 versnellingsbak (721G t/m 921G), Heavy Duty assen, zeer betrouwbare FPT motor, alle modellen volgens Stage 4 / Tier 4 Final zonder roetfilter.

De Case compacte F-serie wielladers zijn volledig vernieuwd en beschikbaar tussen 5 en 6,3 ton. De Case 221F en Case 321F zijn beschikbaar in High-Speed versies met maximale rijsnelheid van ca. 35 km/h.

Case Shovel Kopen
Case Shovel te Koop

Gebruikte Shovels

Op zoek naar een tweedehands shovel? Onze shovels hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands shovel is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Case Shovel Leasen

Case heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe Case machines.

1,00% rente bij 36 maanden

1,50% rente bij 48 maanden

2,00% rente bij 60 maanden

Bovengenoemde rentetarieven zijn geldig t/m 31 maart 2020 en onder voorbehoud van goedkeuring door CNH Capital. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Shovel met Hoogkiepbak

Case Shovels Modellen