• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

Case C-serie minigravers

Nieuwe Case C-serie minigravers – topklasse in kracht en draaien

De nieuwe Case C-serie minigravers kenmmerken zich door het fijne draaien, voldoende hydraulisch vermogen, ruime cabine en een zeer complete standaard uitrusting. Wij bestellen alle minigravers in de meest complete uitvoering zodat de machine op elke klus inzetbaar is.

Duurzaamheid

Door de kleine overhang kan met deze minigravers in krappe omgevingen worden gewerkt. Het unieke Diesel Oxidatie Filter zorgt voor een Tier 4 Final oplossing die ongeëvenaard is. Nergens vindt u een machine die met minder brandstof en lagere onderhoudskosten het werk uitgevoegd krijgt.

Case Minigraver Kopen
Case Minigraver te Koop

Flexibel in gebruik

De CX18C minigravers met verstelbare onderwagen zijn leverbaar met en zonder cabine. De vergelijkbare CX17C minigraver is enkel leverbaar in canopy uitvoering en heeft een ronde/binnendraaier achterkant.

Vanaf de CX26C is de onderwagen vast en worden de machines af-fabriek geleverd met twee dubbel werkende functies welke beiden proportioneel bediend zijn.

CX17C – canopy, verstelbaar rijwerk, 1,7 ton
CX18C – cabine en canopy, verstelbaar rijwerk 1,85 ton
CX26C – sloop- en sorteerfunctie af fabriek 2,7 ton
CX30C – bredere onderwagen, stabieler 3 ton
CX33C – canopy en lichte versie van CX37C 3,3 ton
CX37C – airco en sloop- sorteer mogelijk af fabriek 3,8 ton
CX57C – groot hefvermogen door conventionele achterkant
CX60C – binnendraaier in 6t klasse

Tweedehands Minigravers

Op zoek naar een tweedehands minigraver? Onze minigravers hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands minigraafmachine is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Tweedehands Minigraver
Case Minigraver Leasen

Case Minigraver Leasen

CASE heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe CASE machines. De onderstaande tarieven gelden voor alle type machines van CASE.

  • 0,80% rente bij 36 maanden
  • 1,30% rente bij 48 maanden
  • 1,70% rente bij 60 maanden

Financial lease is geldig op alle nieuwe CASE machines met een max van 80% op de machineprijs. De actie loopt t/m 31 augustus 2021 mits is goedgekeurd door CNH Capital.

Case Minigravers Modellen