• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Rupskraan Huren

Rupskraan huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van rupskranen of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Voordelen

  • Beschikbaarheid van de nieuwste rupskranen
  • Diverse uitrustingsstukken leverbaar
  • 24/7 storingsdienst
  • Transport op maat
  • Te huur voor zowel korte- als lange termijn

CASE rupskranen

Case Construction Equipment heeft onlangs de nieuwe E-serie gelanceerd. Voortbouwend op een erfenis van baanbrekende innovatie van 180 jaar, naast de productie-ervaring en feedback van klanten, omvat het assortiment van de Case E-serie zes nieuwe modellen van 13 tot 30 ton: CX130E, CX160E, CX180E, CX210E, CX250E, CX300E.

Nieuwe Rupskraan Blokland

Uitrustingsstukken

Onze rupskranen kunnen worden uitgerust met diverse uitrustingsstukken. Hierbij maken we met name gebruik van het merk Dehaco die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hydraulische uitrustingsstukken en alle andere toebehoren voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de rupskraan zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van graafmachines.

Graafmachine Huren Met Transport

Rupskraan huren? Neem contact met ons op!