• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

Mobiele graafmachine huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van mobiele graafmachines of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Voordelen

  • Beschikbaarheid van de nieuwste mobiele kranen
  • Diverse uitrustingsstukken leverbaar
  • 24/7 storingsdienst
  • Transport op maat
  • Te huur voor zowel korte- als lange termijn

Doosan mobiele kranen

De complete 7-serie mobiele graafmachine voldoen aan de Stage 5 emissie norm met gebruik van Ad-Blue. Als basis geldt nog steeds de 6-cilinder Doosan motor die voldoende vermogen bij lagere toerentallen kan leveren waardoor zuinig met de brandstof kan worden omgegaan. De nieuwe cabine heeft extra bediening van belangrijke functies via jog-control box. Hydrauliek aanpassingen, radio en camera kunnen vanaf de vingertoppen worden gewijzigd. Er is een ruim zicht rondom door grote ruiten en minimale deur stijlen.

Mobiele Graafmachine met transport

Uitrustingsstukken

Onze mobiele kranen kunnen worden uitgerust met diverse uitrustingsstukken. Hierbij maken we met name gebruik van het merk Dehaco die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hydraulische uitrustingsstukken en alle andere toebehoren voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de mobiele graafmachine zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van mobiele graafmachines.

Graafmachine Huren Met Transport

Mobiele graafmachine huren? Neem contact met ons op!