• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

Case D-serie graafmachines

Brandstofverbruik, Stage 4 emissie norm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rupsgraafmachine van Case.

Met de nieuwste emissienorm Stage 4 is de volledige lijn van 13 t/m 80 ton uniek in de markt. Dit geeft aan hoe ver Case voorop loopt bij technologische ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan.

Duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van de Case D-serie is veel aandacht besteed aan comfort en milieu. Zo heeft de D-serie een vernieuwde stoel met een hogere rugleuning (eventueel met stoelverwarming) en zit het brandstofverbruik van een Case CX210D gemiddeld 12 l/uur.

Het 7 inch display is volledig vernieuwd, zo kan er 7 dagen terug worden gekeken naar het gemiddelde brandstofverbruik van de machine. Daarnaast worden de achter- en zij-camera via hetzelfde 7 inch display weergegeven en blijven vitale functies altijd zichtbaar op het scherm.

Case Rupskraan Kopen
Case Rupsgraafmachine_Kopen

Meer kuub per tijdseenheid

De hydraulische functies zijn allemaal proportioneel te bedienen vanaf de joysticks. Ook is het mogelijk om zowel de druk als de liters van de hydraulische functies vanuit de cabine in te stellen, dit is uniek voor Case.

Wat opvalt bij gebruik van de D-serie is het hoge werktempo waaraan de machine kan voldoen. De cyclus tijden zijn aanzienlijk verkort waardoor meer kuub per tijdseenheid kan worden verzet. Er wordt wel gezegd dat snelheid niet betaald wordt, bij de aannemerij is dit wel degelijk van groot belang.

Tweedehands Rupsgraafmachine

Op zoek naar een tweedehands graafmachine? Onze rupskranen hebben al draaiuren gemaakt, maar zijn nog in goede conditie om verschillende projecten uit te voeren. Een tweedehands graafmachine is een goedkoper alternatief en kan zeer geschikt voor een tijdelijke oplossing.

Case CX300D Rupskraan

Case Rupsgraafmachine Leasen

Case heeft uitstekende financieringsvoorwaarden met flexibele mogelijkheden voor het leasen van nieuwe Case machines.

1,00% rente bij 36 maanden

1,50% rente bij 48 maanden

2,00% rente bij 60 maanden

Bovengenoemde rentetarieven zijn geldig t/m 31 maart 2020 en onder voorbehoud van goedkeuring door CNH Capital. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Case rupsgraafmachines modellen