• Ma - Vr 7.30 - 17.30 | Za 08.00 - 12.30

Case Rupsgraafmachines

Brandstofverbruik, Stage 4 emissie norm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rups-graafmachine van Case. Sinds begin 2016 is de volledige lijn van 13 t/m 80 ton volgens het nieuwste emissie norm Stage 4, uniek in de markt! Dit geeft aan hoe ver Case voorop loopt bij technologische ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan.

Case D-Serie

Het brandstofverbruik van een Case CX210D zit op gemiddeld 12 l/uur.

Bij de ontwikkeling van de Case D-serie is veel aandacht besteed aan comfort en milieu. Zo heeft de D-serie een vernieuwde stoel met een hogere rugleuning (eventueel met stoelverwarming).

Het 7 inch display is volledig vernieuwd, zo kan er 7 dagen terug worden gekeken naar het gemiddelde brandstofverbruik van de machine. Daarnaast worden de achter- en zij-camera via hetzelfde 7 inch display weergegeven. Vitale functies blijven altijd zichtbaar op het scherm.

De hydraulische functies zijn allemaal proportioneel te bedienen vanaf de joysticks. Ook is het mogelijk om zowel de druk als de liters van de hydraulische functies vanuit de cabine in te stellen, dit is uniek voor Case.

Wat opvalt bij gebruik van de D-serie is het hoge werktempo waaraan de machine kan voldoen. De cyclus tijden zijn aanzienlijk verkort waardoor meer kuub per tijdseenheid kan worden verzet. Er wordt wel gezegd dat snelheid niet betaald wordt, bij de aannemerij is dit wel degelijk van groot belang.

Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een uitleg of demonstratie op locatie zodat ook u deze top-machine kan ervaren.

Rupsgraafmachines Modellen