• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Minigraver Huren

Minigraver huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van minigravers of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Voordelen

  • Beschikbaarheid van de nieuwste minigravers
  • Diverse uitrustingsstukken leverbaar
  • 24/7 storingsdienst
  • Transport op maat
  • Te huur voor zowel korte- als lange termijn

CASE minigravers

De nieuwe Case C-serie minigravers kenmerken zich door het fijne draaien, voldoende hydraulisch vermogen, ruime cabine en een zeer complete standaard uitrusting. Wij bestellen alle minigravers in de meest complete uitvoering zodat de machine op elke klus inzetbaar is.

Case CX18C te Koop
minigraver met bakken

Uitrustingstukken

Onze shovels kunnen worden uitgerust met diverse uitrustingsstukken. Hierbij maken we met name gebruik van het merk Dehaco die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hydraulische uitrustingsstukken en alle andere toebehoren voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de minigraver zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van minigravers.

Minigraver met Transport

Minigraver huren? Neem contact met ons op!