• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Graafmachine Huren

Graafmachine huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van graafmachines of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Van huren naar aankoop

U bent aan het oriënteren voor het kopen van een nieuwe graafmachine, maar bent er nog niet over uit of de graafmachine voldoet aan uw eisen. Door bij ons de graafmachine te huren kunt u, of uw machinist, een betere beslissing nemen in de aankoop van de machine. Ook kunt u een demonstratie aanvragen, waarbij onze eigen machinisten de machine in uitvoering laten zien en uitleg geven over alle specificaties van de machines.

Graafmachine Huren naar Aankoop
Graafmachine Huren Met Transport

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de graafmachine zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van graafmachines.

Graafmachine met uitrustingsstuk

Ook kunt u de graafmachine met uitrustingsstuk huren. We hebben een breed aanbod van uitrustingsstukken, namelijk: betonscharen, schrootscharen, sloophamers, sorteergrijpers, trilblokken, vergruizers, etc. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie over onze graafmachines en uitrustingsstukken.

Graafmachine Huren Met Uitrustingsstuk

Graafmachine huren? Neem contact met ons op!