• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Shovel Huren

Shovel huren

Bij Troost Machinehandel kunt u ook terecht voor het huren van shovels of andere grondverzetmachines. Wij hebben een grote vloot van grondverzetmachines die snel leverbaar zijn.

Voordelen

  • Beschikbaarheid van de nieuwste shovels
  • Diverse uitrustingsstukken leverbaar
  • 24/7 storingsdienst
  • Transport op maat
  • Te huur voor zowel korte- als lange termijn

CASE shovels

De shovels van CASE staan bekend om de premium SCR motor technologie, waarmee de transmissie van de nieuwe motoren een snellere acceleratie behaald wat resulteert in hogere productiviteit en lagere brandstofverbruik.

Verder is de nieuwe G-serie ontwikkeld met het oog op comfort voor de machinist. De G-lijn heeft een volledig nieuw ontwikkelde cabine, nieuwe kleur styling en zonder roetfilter.

Shovel Huren Zonder machinist
Shovel met Hoogkiepbak

Diverse uitrustingsstukken

Onze shovels kunnen worden uitgerust met diverse uitrustingsstukken. Hierbij maken we met name gebruik van het merk Dehaco die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hydraulische uitrustingsstukken en alle andere toebehoren voor de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Transport op maat

U kunt ervoor kiezen om de shovel zelf te vervoeren of het aan ons uit te besteden. Onze vestiging in Numansdorp is gelegen aan de A29 vlakbij Rotterdam, waardoor u snel op de snelweg zit om de machine naar uw locatie te verplaatsen.

Verder werken wij samen met externe partijen die zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zwaar transport. Hierdoor bieden wij een betrouwbare en snelle dienstverlening voor het huren en transporteren van shovels.

Graafmachine Huren Met Transport

Shovel huren? Neem contact met ons op!