• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Logo_Pramac_nieuw
Logo_Generac

Pramac & Generac

Als mondiale groep heeft Pramac als doel om de evolutie te leiden naar veerkrachtigere, efficiëntere en duurzamere energieoplossingen met een breed scala aan producten die deze energietransitie ondersteunen.

Pramac is een toonaangevende speler in de branche die prestaties en betrouwbaarheid combineert en zijn productaanbod uitbreidt en diversifieert om gelijke tred te houden met de tijd en aan de nieuwe eisen te voldoen. Om zijn aanwezigheid op de markt te versterken en te ontwikkelen, produceert, ontwikkelt en verkoopt Pramac zeer gediversifieerde productlijnen.

Pramac biedt o.a. een breed assortiment generatoren, batterij energie opslag systemen, lichtmasten en stofbestrijders voor diverse toepassingen. Troost Machinehandel B.V. is sinds april 2024 de trotse importeur van Pramac en Generac Mobile® voor de Nederlandse markt en verantwoordelijk voor de volgende producten:

Mobiele Generatoren

Groot scala van 4 tot 1250 kVA continu vermogen. Betrouwbare, duurzame en veelzijdige generatoren om voor elke mobiele energiebehoefte de juiste oplossing te bieden. Deze generatoren kunnen werken in een breed scala aan toepassingen waarbij tijdelijke stroomvoorziening vereist is. Ontworpen om te beschikken over een grote lijst met optionele en definitieve configuraties die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van geluid en uitlaatemissies.

Batterij energie opslag systemen

Batterij energie opslag oplossingen verminderen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Een batterij energie opslag systeem maakt de opslag van energie uit meerdere bronnen mogelijk: generator, zonne-energie of het elektriciteitsnet. Energie kan op een later tijdstip worden herverdeeld naar een locatie die stroom nodig heeft.

Hybride generator

Innovatieve en unieke oplossing voor een mobiele hybride generator geschikt voor een grote verscheidenheid aan eindtoepassingen. Alles-in-één product dat een dieselgenerator combineert met een hybride aandrijfpakket, geplaatst in dezelfde behuizing, om te voldoen aan de groeiende vraag van verhuurbedrijven naar oplossingen met een laag brandstofverbruik, lage emissies en geluidsarme oplossingen. Het hybride vermogenspakket bestaat uit een elektronische vermogensmodule en een energieopslagsysteem met lithiumbatterijen.

Lichtmasten - Generac Mobile

Sinds 1997 heeft men zich toegelegd op de productie van mobiele lichtmasten. Deze focus heeft hen in staat gesteld het grootste assortiment lichtmasten ter wereld te ontwikkelen, met innovatieve kenmerken, hoge prestaties, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Het assortiment lichtmasten is verdeeld in drie verschillende lijnen: hybride, elektrisch en diesel, voor een totaal van meer dan 20 modellen die aan de behoeften van elke klant kunnen voldoen.

Stofbestrijding - Generac Mobile

Het Dust Fighter-assortiment van Generac Mobile® bestaat uit vele stofbeheersingstypes die u opties bieden op basis van de prestaties en de grootte van het gebied dat door het vernevelde water wordt bedekt. De stofonderdrukkingssystemen van Generac Mobile® zijn geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals sloopwerkzaamheden, mijnbouwlocaties, geurbestrijding in afvalstortplaatsen of recycling, milieureparaties en nog veel meer. De kleinste units, DF Mini en DF Mini Duo, zijn ook ideaal voor asbestverwijdering en kunnen worden gebruikt voor werkzaamheden binnenshuis. 

Contact opnemen