• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Terex Cranes Logo

Terex cranes

In deze tijd van hoge overhead, lage marges en eindeloze concurrentie, kunt u zich op uw werkterreinen geen harderwerkende, betrouwbaardere en efficiëntere machine wensen dan een Terex-kraan. Van onze robuuste kranen voor ruw terrein, onze veelzijdige torenkranen tot onze pick-and-carry-modellen die u overal mee naartoe kunt nemen, een Terex-kraan is gebouwd om uw sterke en gebruiksklare werkpaard te zijn.

Elektrische Snelmontagehijskranen

De volledig elektrische snel montage hijskranen, ook wel Self erecting cranes genoemd, staan bekend om betrouwbaarheid, snelle installatie en zijn eenvoudig te transporteren. De hijskranen worden over de hele wereld zeer gewaardeerd voor snelle, efficiënte hijsoplossingen. Ontworpen voor uitstekende productiviteit en een lange levensduur om kosten te besparen, is de elektrische snel montage hijskraan de perfecte machine, die klanten een uitstekend rendement op de investering biedt.

Terreinkraan kopen

Terreinkranen

Ga vol vertrouwen de weg op met Terex ruwterreinkranen. Met uitstekende bodemvrijheid en maximaal vier stuurmodi is het plaatsen van deze kranen zelfs op het meest ruige terrein geen probleem. Voeg daarbij hun flexibiliteit, hun duurzame constructie en lage eigendomskosten, en u begrijpt waarom Terex ruwterreinkranen een gemakkelijke keuze zijn voor dag in dag uit hijsen.