• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

Develon Mobiele Graafmachines

Develon mobiele graafmachines voldoen aan de laatste standaaard op gebied van: emissie, techniek, functioneren, draaien en duurzaamheid.

De complete 5-serie mobiele graafmachine voldoen aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van Ad-Blue. Als basis geldt nog steeds de 6-cilinder Develon motor die voldoende vermogen bij lagere toerentallen kan leveren waardoor zuinig met de brandstof kan worden omgegaan. De nieuwe cabine heeft extra bediening van belangrijke functies via jog-control box. Hydrauliek aanpassingen, radio en camera kunnen vanaf de vingertoppen worden gewijzigd. Er is een ruim zicht rondom door grote ruiten en minimale deur stijlen.

Vernieuwde stoel met hogere rugleuning

De vernieuwde stoel met hogere rugleuning biedt goede ondersteuning en instelbaarheid voor de machinist. De positie is prima en geeft goed overzicht naar buiten en goed beeld op het mutifunctioneel LCD display met dag en nacht stand, onderhouds uren, gebruikers historie en liter verstelling van extra functies. Gezien de goede rij-eigenschappen van de nieuwe mobiele graafmachines wordt er regelmatig langere afstanden mee gereden. Hiervoor is de machine voorzien van cruise contole.

Mobiele Graafmachines Modellen