• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

Develon

Develon (voorheen Doosan) heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in ontwikkeling van nieuwe machines. Een uitgebreid testcentrum en de nodige testimonials van klanten hebben ervoor gezorgd dat machines gemakkelijk en doeltreffend te gebruiken zijn. Develon heeft echt geluisterd naar de wensen van haar klanten en dit meegenomen in de ontwikkeling bij nieuwe producten.

Develon mobiele kranen

De Develon mobiele kranen hebben de afgelopen 15 jaar steeds meer marktaandeel gewonnen en staan bekend om zuinigheid, souplesse en hoge betrouwbaarheid. Wij zijn dan ook nog steeds tevreden vertegenwoordiger van deze mooie Develon productlijn.

Uiteraard kunnen wij voor alle Develon modellen de volledige service verlenen die van ons gewend mag zijn. Als we een bepaald onderdeel niet op voorraad hebben, dan kunnen we deze in de meeste gevallen de volgende ochtend bij ons binnen hebben.

Naast de mobiele graafmachines welke Troost Machinehandel graag verkoopt heeft Develon ook andere lijnen grondverzetmachines. Omdat Troost Machinehandel hierbij als Case importeur een goed alternatief kan aanbieden gaat hier onze voorkeur uit naar een Case machine. In een persoonlijk gesprek lichten we dit graag verder toe.

Develon Modellen