• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Terex Ecotec Logo

Terex Ecotec

Terex Ecotec is marktleider in de productie van machines voor houtverwerking, biomassa en recycling. Terex Ecotec biedt een breed assortiment van innovatieve machines en zorgt voor een efficiënte productie en lage operationele kosten voor bedrijven.

Sinds 1 december j.l. is Troost Machinehandel trotse importeur van Terex Ecotec en kunnen wij onze klanten in de recycling sector nog beter bedienen met de juiste machines.

Overslagkranen

Onze overslagkranen zijn speciaal gebouwd voor de recyclingsindustrie om effectief grote hoeveelheden materiaal te verwerken. De machines hebben een hoog laadvermogen en beschikken over duurzame componenten voor een lange levensduur van de machine en hoge productiviteit.

Ecotec Overslagkranen
Ecotec shredders

Shredders en verkleiners

Terex Ecotec biedt een uitgebreid assortiment van shredders en verkleiners met verschillende modellen voor langzaamdraaiers, medium draaiers en sneldraaiers. De reeks innovatieve machines zorgen voor een efficiënte productie en lage operationele kosten.

Trommelzeven

Onze trommelzeven zijn zeer efficiënt in het scheiden en verwerken van houtsnippers, bovengrond, compost, licht sloopafval en overig afval. Met de roterende trommels worden grote stukken materiaal verwerkt tot fijne deeltjes.

Ecotec Trommelzeef
Ecotec metaalscheider

Metaalscheider

Onze metaalscheider is eenvoudig te bedienen en kan snel en gemakkelijk worden opgesteld. De machines zijn makkelijk te bedienen en af te stemmen voor verschillende metalen. 

Vlakzeef

Onze vlakzeef is speciaal voor het zware werk en wordt ingezet voor verschillende zeeftoepassingen. De vlakzeef is veelzijdig en efficiënt in gebruik en met de Spaleck Screen-technologie hebben machinisten meer inzichten en flexibiliteit in het geavanceerde dashboardscherm. 

Ecotec vlakzeef
Ecotec Transportbanden

Transportbanden

Terex Ecotec biedt een uitgebreid assortiment aan transportbanden, waaronder mobiele transportbanden met rupsbanden. Alle transportbanden zijn ontworpen met smalle afmetingen, waardoor ze gemakkelijk in en uit een 40ft container kunnen worden ingezet. Door het volledig hydraulisch systeem zijn de transportbanden snel op te zetten voor elke toepassing voor optimale prestaties.