• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Wiellader Kopen

Wiellader Kopen

Wilt u een nieuwe wiellader kopen? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van wielladers en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Case Wielladers

In combinatie met de bekende prestaties zijn de Case wielladers klaar voor de toekomst!

Nog altijd zijn ze leverbaar met: 5 versnellingsbak (721G t/m 921G), Heavy Duty assen, zeer betrouwbare FPT motor, alle modellen volgens Stage 4 / Tier 4 Final zonder roetfilter.

De Case compacte F-serie wielladers zijn volledig vernieuwd en beschikbaar tussen 5 en 6,3 ton. De Case 221F en Case 321F zijn beschikbaar in High-Speed versies met maximale rijsnelheid van ca. 35 km/h.

Case Wiellader Kopen
GIANT Wiellader Kopen

GIANT Wielladers

De GIANT wielladers staan bekend om hun kracht, betrouwbaarheid en de veelzijdigheid.

TOBROCO-GIANT bouwt sinds 1996 mini shovels, telescoopladers en schrankladers van hoge kwaliteit en de vraag naar deze machines is enorm. Vanwege de grote vraag naar deze wielladers is de productie de afgelopen jaren sterk toegenomen en hebben ze flink geïnvesteerd in de uitbreiding van gebouwen, personeel en de ontwikkeling van de machines.

Het grote voordeel van deze compacte shovels zijn de comfort en gebruiksgemak voor de machinisten. Verder zijn GIANT wielladers zuinig in verbruik, waardoor er kosten worden bespaard op brandstof en wordt de grondoppervlak nauwelijks beschadigd door de lichte uitvoering van de machines.

Kramer Wielladers

De Kramer wielladers zijn opgedeeld in 2 series:

5-serie is de compacte serie met machinegewichten van 1.550 tot 4.800 kg. De 5-serie is alleen leverbaar met maximale rijsnelheid van 20 km/h. De kleinste 5025 is alleen leverbaar als canopy en vanaf de 5035 is een cabine mogelijk.

De 8-serie kenmerkt zich door de keuze van high-speed varianten vanaf de 8085 met snelheden tot maximaal 40 km/h. Daarnaast hebben deze machines een zwaarder assenstel waardoor ze beter geschikt zijn voor zwaardere toepassingen.

Kramer Wiellader Kopen