Tweede Case CX75C voor Scheer uit Zwartewaal

Scheer Grondverzet uit Zwartewaal kiest voor een tweede Case CX75C. Scheer is een specialist in groenvoorzieningen en grondwerken. Hun uitgebreide machinepark beschikt over diverse trekkers, dieplader, eigen vrachtwagen en graafmachines.

Standaard is deze machine uitgerust met een TIER 4 FINAL Isuzu motor welke 56 pk levert met EGR en onderhoudsvrij Diesel Oxidatie Filter (DOC). De 2 hydrauliekpompen geven 74 l/min. De Case CX75C heeft een nieuwe ruime cabine op vloeibare rubber blokken met een uitstekend zicht rondom, geïntegreerde camera-functie in centraal kleurendisplay van 7 inch, dozerblad, monogiek, lange lepelsteel van 2,2 m, 450 mm rubber tracks, slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders en een grote brandstoftank van 120L.

Speciaal voor Scheer Grondverzet is de CX75C uitgerust met de sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, zitten er 4 werklampen voorop de cabine, 2 werklampen aan de giek , 1 werklamp achterop de cabine en heeft de machine een Groeneveld centraal smeersysteem type TWIN met koppelstuk als gebruik wordt gemaakt van de long-reach giek.

Wij wensen Scheer Grondverzet veel succes met hun tweede nieuwe Case CX75C machine.