Twee nieuwe Case machines voor Varekamp uit Tinte

Varekamp kiest opnieuw voor Case machines, Troost Machinehandel ging langs om beide machines in werking te zien. De machines vervangen de ingeruilde Case CX250C en de Case CX75C.

In Hellevoetsluis is de Case midigraver CX85D SR bezig met het graven van sleuven. Deze Case binnendraaier is zeer geschikt voor dergelijke werkzaamheden omdat hij aan een drukke weg, zoals deze, kort kan draaien en de juiste kracht kan leveren. De machine beschikt over een Groeneveld-BEKA centrale smering.

De Case CX250E is op dit moment bezig met graafwerkzaamheden op het meest westelijke puntje van de Rotterdamse Maasvlakte. Het 3D GPS systeem van Trimble Inc. zorgt bij deze klus dat er geen tijd verloren gaat en dat er zo nauwkeurig mogelijk gewerkt kan worden. Verder is de machine zeer compleet uitgevoerd met o.a. een Freshfilter Nederland overdruksysteem en een Groeneveld-BEKA centrale smering.

Varekamp bestaat uit twee bedrijven, Varekamp Grondverzet B.V. en Landbouw- en loonbedrijf Gebr. Varekamp VOF. Varekamp Grondverzet B.V. richt zich vooral op de verhuur van grondverzetmachines en Gebr. Varekamp VOF houdt zich bezig met agrarisch loonwerk en hun eigen akkerbouw. Het werkgebied van beide bedrijven omvat de agrarische sector, de grond-, weg- en waterbouw, gemeenten en o.a. fabrieken binnen het havengebied.

Wij wensen Varekamp veel succes met deze machines en bedanken hun wederom voor het vertrouwen!