Troost Machinehandel nieuwe importeur Terex Ecotec

Troost Machinehandel is de nieuwe importeur van Terex Ecotec voor Nederland. Met het nieuwe importeurschap wordt het bestaande productaanbod uitgebreid met producten die zeer complementair zijn aan het bestaande productaanbod.

Troost Machinehandel biedt hiermee haar bestaande- en potentiële klanten in de recycling branche een uitgebreid nieuw productaanbod van overslagkranen, shredders, trommelzeven en transportbanden.

Hierbij is de hoogwaardige kwaliteit van de Terex Ecotec producten en het hoogstaande serviceniveau van de fabrikant doorslaggevend geweest voor Troost Machinehandel om het importeurschap aan te gaan.

Ruim 30 jaar ervaring in machinehandel

Troost Machinehandel BV is een ambitieus, professioneel servicebedrijf, dat is gespecialiseerd in de verkoop van – en service aan machines voor de grondverzetbranche, recycling en industrie.

Eigenaar Cor Troost heeft ruim 30 jaar ervaring in de handel van graafmachines en wielladers. In de afgelopen 10 jaar heeft Troost Machinehandel zich als importeur van CASE verder op de kaart gezet als de specialist voor met name graafmachines en wielladers voor de grondverzetbranche, recycling en industrie.

Opererend vanuit een moderne locatie in de Randstad, met alle faciliteiten en een groot aantal volledig uitgeruste service bussen onderweg, staat dagelijks een team van 25 gedreven professionals klaar, die met passie voor het vak garant staan voor hoogstaande service.

Bijdrage aan duurzaamheidsdoelstellingen

In Nederland is er een grote focus op het recyclen en herwinnen van grondstoffen uit afval. De Nederlandse overheid streeft een circulaire economie na in 2050, waarbij zorgvuldig met beschikbare grondstoffen wordt omgegaan, hergebruik van grondstoffen wordt nagestreefd en producten ontworpen worden met het oog op hergebruik. Dit alles creëert een alsmaar stijgende vraag naar het verder bewerken van afvalstoffen, hout, compost, enzovoort.

Het productaanbod van Terex Ecotec biedt hierin toepassingen, die naadloos op deze ontwikkelingen aansluiten. Terex Ecotec sluit daarnaast zeer goed aan op de duurzaamheidsdoelstellingen van de overheid, doordat zij al vroeg hebben ingezet op de transitie van conventionele krachtbronnen naar elektrificatie. Hierdoor zijn nu reeds machines (af fabriek) beschikbaar, die volledig elektrisch zijn.

Contact opnemen

Interesse in ons nieuwe productaanbod van Terex Ecotec? Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie via 0186 651 060 of via het contactformulier.