Nieuwe Terex Ecotec TWH 251 voor Van Leeuwen Recycling

U ziet hier de Terex Ecotec TWH 251 overslagkraan aan het werk bij Van Leeuwen Recycling. De krachtige Terex machine heeft een vermogen van 259 pk en een bereik van 18 meter.

Sinds 1967 is Van Leeuwen Recycling een begrip in Rotterdam en omstreken. Gevestigd in Rotterdam-Zuid aan de Maas houden zij zich bezig met de recycling van metalen en afval, zowel nationaal als internationaal. Hun professionals staan garant voor een milieuvriendelijke en efficiënte verwerking van diverse metaal- en afvalsoorten. Maar ook demontage en ontmanteling van cool-, dry- en tankcontainers behoort tot een van hun specialiteiten. Elk verwerkingstraject wordt geheel van A tot Z verzorgd. Denk hierbij aan alle benodigde documentatie, het inzetten van hun eigen wegtransport tot aan de afgifte van een vernietigingsverklaring.

Bovendien heeft Van Leeuwen Recycling een eigen depot aan de Maas, waar de goederen vanaf het water aan de kade kunnen worden ontvangen. Hier zijn installaties en faciliteiten aanwezig waar het afval en/of metaal na ontvangst wordt gescheiden, bewerkt of gesloopt. Al het afval en metaal wordt op een milieuverantwoorde manier bewerkt en afgevoerd naar de juiste instanties of afnemers.

Wij wensen Van Leeuwen Groep veel succes met deze machine en bedanken hun voor het vertrouwen!