Nieuwe Terex CBR21H elektrische snel- montage hijskraan voor LAW Tol BV uit Piershil

De elektrische snel- montage hijskranen, ook wel Self erecting cranes genoemd, staan bekend om hun betrouwbaarheid, snelle installatie en zijn eenvoudig te transporteren.

De hijskranen worden over de hele wereld zeer gewaardeerd voor snelle, efficiënte hijsoplossingen. Ontworpen voor uitstekende productiviteit en een lange levensduur om kosten te besparen. De elektrische snel- montage hijskraan is de perfecte machine die klanten een uitstekend rendement op de investering biedt. Op bouwplaatsen zijn de elektrische snel- montage hijskranen vaak een onmisbare factor, zeker als de ruimte beperkt is.

L.A.W. Tol heeft een nieuwe Terex CBR21H toegevoegd aan haar verhuurvloot. De maximale hefcapaciteit is 1.6 ton, daarnaast kan op een maximale radius van 21 meter een hefcapaciteit van 0.6 ton bereikt worden.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de elektrische snel- montage bouwkranen van Terex? Troost Machinehandel heeft meerdere modellen uit voorraad leverbaar. Maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers voor meer informatie!

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0186 651 060
Of mail ons naar: stan@troostbv.com