Nieuwe machines voor J&E infra

J&E infra uit Nieuwveen heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX80C en een nieuwe Kubota KX019-4 in ontvangst mogen nemen. J&E Infra is gespecialiseerd in grond-, straat-, riool-, sloopwerk en tuinaanleg. 

De Case CX80C is standaard voorzien van een Isuzu TIER 4 Final 4-cil. 2,2L common rail-diesel motor met 56 pk met EGR en DOC, nieuwe ruime cabine op vloeibare rubber blokken, ROPS-FOPS cabine, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 74 l/min,  centraal kleurendisplay van 7 inch, camera op contragewicht, automatische airconditioning en de machine heeft een gewicht van ca. 9 ton.

Daarnaast is de CX80C naar klantwens geleverd met een verachtert hydraulische snelwissel, 450 mm rubber tracks, slangbreukbeveiliging, 4 LED werklampen en een BMWT keuring.

De Kubota KX019-4 is standaard geleverd met een Kubota motor met 16 pk. Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met een dieplepelbak, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie, 3 werklampen, aansluiting van de hydraulische snelsluiting en een BMWT veiligheidskeuring.

Wij wensen J&E Infra veel succes met hun nieuwe machines!