Nieuwe Kubota en Doosan voor Elenbaas B.V.

Troost Machinehandel heeft aan Loon- en Grondwerkbedrijf Elenbaas BV uit Poortvliet een nieuwe Kubota U10-3 en een nieuwe Doosan DX140W-5 mobiele graafmachine geleverd.

Loon- en grondwerkbedrijf Elenbaas uit Poortvliet is een bedrijf wat zich al 20 jaar actief bezighoudt in het loonwerk, grondverzet, groenvoorziening en transport. Het bedrijf is als kleinschalige onderneming begonnen met klanten in de nabije omgeving terwijl het inmiddels is uitgegroeid tot een vakkundige en betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland. Het huidige machinepark bevat diverse graafmachines, tractoren, kippers, shovels, mestkarren en andere toebehorende.

De Kubota U10-3 is standaard uitgerust met een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor met 10,2 pk, verstelbaar rijwerk van 750mm naar 990mm, ROPS beugel, servo besturing met joystick bediening voorop, rijsnelheid van 4 km/h en de Kubota heeft een gewicht van ca. 1 ton.

Daarnaast is de Kubota minigraver naar klantwens afgeleverd met hydraulische snelsluiting, slotenbak met voorzetmes, bananenbak, dieplepelbak, puinriek, sloophamerfunctie en 2 werklampen aan de giek.

De Doosan DX140W-5 is standaard geleverd met een Stage 4 6-cil. Doosan DL06P-motor met 137 pk met DOC en Ad-Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD kleurenscherm, automatische power boost functie, camera op contragewicht, automatische airconditioning, gereedschapskist op de onderwagen en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg.

De Doosan mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met een hydraulische verstelgiek, dozerblad, hydraulische snelsluiting, SMP draai-kantelstuk, maaikorffunctie op pedaal, treeplank links, Alliance banden 70cm met juiste velgmaat, bescherming onderzijde dozerblad, extra werkverlichting en B.M.W.T. kering inclusief kraanboek.

Wij wensen Loon- en Grondwerkbedrijf Elenbaas B.V. veel succes met deze nieuwe machines!