Nieuwe Gehl Schranklader voor BSR van Uden Stevedoring

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Gehl schranklader verkocht, type R260, aan BSR van Uden Stevedoring. BSR van Uden Stevedoring is een logistieke dienstverlener uit Rotterdam met een multi-purpose terminal in de Merwehaven en zijn specialist op het gebied van opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk.

De nieuwe Gehl R260 is standaard uitgerust met een Yanmar 4-cilinder dieselmotor met 72 PK; Tier 4 emissie niveau met roetfiltersysteem; hydrauliekpompen met een opbrengst van 90 l/min.; een brandstoftank van 82 l en extra hydraulische functie. Daarnaast heeft deze schranklader een rijsnelheid van 12,9 km/h en is het machinegewicht circa 3.750 kg.

Verder heeft deze nieuwe schranklader van Gehl een versterkte dichte bak met slijtmes; demontabele hijshaken; aanrijbescherming aan de achterzijde en aan de zijkant; volledige elektrische systeem in waterdichte kasten; een kabelboom die volledig gedemonteerd, omwikkeld en beschermd is; een zekeringkast en een startsafe in een waterdichte kast; een stofdichte dynamo en een uitlaat kap om inwateren te voorkomen.

Wij wensen BSR van Uden Stevedoring veel succes met de nieuwe Gehl machine!