Nieuwe DX140W-5 voor Koelewijn Bestratingen en Tanis Goeree

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-5 geleverd aan Koelewijn Bestratingen uit Capelle a.d. IJssel en aan Tanis Goeree uit Stellendam.

Koelewijn Bestratingen is actief in straatwerk, tuinaanleg en onderhoud voor de gemeentes en particulieren.

Tanis Goeree is een hands-on bedrijf gespecialiseerd in groenvoorziening, grondverzet, bouw, renovatie en straatwerken.

De Doosan DX140W-5 heeft een Doosan 6-cilinder DL06P-motor met 137 pk en Ad-Blue systeem. De 2 hydrauliek pompen leveren van 2x 170 l/min, meer dan voldoende hydraulisch vermogen om prettig met de machine te werken. De luxe cabine heeft een luchtgeveerde stoel en climate control. De vele functies zijn vanuit de zitpositie te bedienen en in te stellen via de speciale remote control functie voor het 7 inch LCD-kleurenscherm. De Doosan wordt geprezen om zijn hoge wegsnelheid, uitstekend comfort en grote hefvermogen.

Speciaal voor Koelewijn Bestratingen is de DX140W-5 afgeleverd met een NOX draai-kantelstuk (zonder cilinders), slotenbak, dieplepelbak, puinriek en palletvorken. De machine staat op 600mm Alliance banden met kunststof spatborden, treeplank met laarzensteun, stopcontact met 220V aan de lepelsteel voor het werken met handgereedschap in de sleuf, trekhaak met 7-polige stekker, extra lasthaak aan de lepelsteel en LED verlichting. Bij WOS is de machine voorzien van een vacuum systeem.

De DX140W-5 van Tanis is compleet uitgerust met Tianli ballonbanden, voldoende werklampen rondom, 7-polige stekker onder het contragewicht, hydraulische snelsluiting en hydraulische verstelgiek.

Wij wensen Koelewijn Bestratingen en Tanis Goeree veel succes hun nieuwe machine!