Nieuwe Doosans DX140W-5 voor HK Kraanverhuur en Firma Trouw

Eigenaar van HK Kraanverhuur heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan DX140W-5 in ontvangst genomen. HK kraanverhuur is breed inzetbaar en voert o.a. grondverzet- en maai werkzaamheden uit. Daarnaast is Ronald vaak betrokken bij het rooien van bomen. Het bedrijf is gevestigd in Melissant.

De DX140W-5 is standaard uitgerust met o.a. een 6 cilinder Stage 4 Doosan DL06P motor van 137 pk, 2 hydrauliekpompen met opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD-kleurenscherm, power boost functie, voor- en achteruit rijden op de rechter joystick, gereedschapskist op de onderwagen en een machinegewicht ca. 15.500 kg.

De machine is naar klantwens afgeleverd met een hydraulische verstelgiek, dozerblad achter, hydraulische snelsluiting incl. lastcompensator, maaikorffunctie via rotatiefunctie met aan-uit schakelaar, grote drukloze retour direct naar de tank i.v.m. bomenknipper, slangbreuk beveiliging op hef-, verstel- en kikcilinders, Nokian ballonbanden 710/40-22.5 173A8 TL, stalen spatborden, 14 LED werklampen, ca. 450 kg extra contragewicht, tweede gereedschapskist op de onderwagen, trekhaak kogel/pen en 7- pollige stekker op de onderwagen.

Firma Trouw heeft een nieuwe Doosan DX140W-5 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Firma Trouw is gevestigd in Zuid-Beijerland en is een aannemings- en verhuurbedrijf in grond-, weg en waterbouw.

De DX140W-5 is standaard uitgerust met een Stage 4, 6 cilinder Doosan DL06P-motor welke 137 pk levert, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD- kleurenscherm, automatische power boost functie, voor- en achteruit rijden op de rechter joystick, rijsnelheid van ca. 40 km/h, camera op contragewicht, gereedschapskist op de onderwagen en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg

De Doosan is naar klantwens geleverd met hydraulische verstelgiek, dozerblad, dieplepelbak, slotenbak met omkeerbare oren, sloophamer c.q. sorteergrijper functie proportioneel bediend, Tianli ballonbanden 60 cm, spatborden, omkeerbare trekhaak met kogel en pen in dozerblad, afneembare treeplank naast cabinedeur en extra LED werkverlichting.

Wij wensen HK Kraanverhuur en Firma Trouw veel succes met deze nieuwe Doosan mobiele graafmachines!