Nieuwe Doosan voor Den Hartog Loonbedrijf

Den Hartog Loonbedrijf uit Culemborg heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-5 in ontvangst genomen. Den Hartog is werkzaam in de Agrarische sector en grondverzet. Ook cultuurtechnische werken zijn onderdeel van de werkzaamheden.

De Doosan DX140W-5 is standaard uitgerust met een Stage 4 6 cilinder Doosan DL06P-motor met 137 pk met DOC en Ad- Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD kleurenscherm, luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning, camera op contragewicht en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg.

De Doosan mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met hydraulische verstelgiek, hydraulische snelsluiting, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinder, grote drukloze retourleiding, maaikorffunctie, alle extra hydraulische functie leidingen met schroef snelkoppelingen onder hoek, 8 LED werklampen, dubbel lucht banden met tussenring en een B.M.W.T. veiligheidskeuring.

Wij wensen Den Hartog Loonbedrijf veel succes met hun nieuwe Doosan!