Nieuwe Doosan DX210W-5 voor Renewi Klok

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine verkocht, type DX210W-5, aan Renewi Klok Containers. Renewi Klok Containers is een belangrijke partij op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling en verzamelt vrijwel iedere afvalstof op hun locatie in Rotterdam-Zuid. Hier wordt al het afval gesorteerd en bewerkt om vervolgens te (her)gebruiken als grondstof of als brandstof voor groene energie.

De nieuwe Doosan DX210W-5 is standaard uitgerust met een Doosan 6-cilinder dieselmotor met 192 PK, Emissie norm Stage 4B, Ad-Blue en diesel oxidatie katalysator, hydraulische hoofdpompen 2x 236 L/min en een Powerboost functie. De machine bevat een nieuwe ROPS/FOPS cabine inclusief: airconditioning, luchtgeveerde en verwarmde stoel, radio cd-speler, zwaailamp, en 7 inch LCD-kleurenscherm met geïntegreerde camera functies. De maximale rijsnelheid is ca. 35 km/uur, er zit een camera op het contragewicht, en een gereedschapskist op de onderwagen, de inhoud van de brandstoftank is 300L.

Deze nieuwe mobiele graafmachine van Doosan is speciaal klaar gemaakt met volrubber banden, versterkt dozerblad en 2 hydraulische stempels, slangbreukbeveiligingen, mechanische snelsluiting, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie, RST overdruksysteem, Groeneveld centraal smeersysteem, LED werklampen, vaste cabineverhoging van 150 cm met daarbij een trap en bordes langs de verhoging.

Wij wensen Renewi Klok Containers veel succes met weer een nieuwe Doosan!