Nieuwe Doosan DX210W-5 voor Konings Sloopwerken – Recycling – Asbestverwijdering B.V.

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan DX210W-5 geleverd bij Konings uit Roosendaal. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sloopbranche is Konings een bekende speler in deze sector, in de loop der jaren zijn daar de werkzaamheden van recycling en asbestverwijdering bijgekomen.

De Doosan DX210W-5 is standaard uitgerust met een Stage 4 Doosan 6 cilindermotor met 192 pk en Ad-Blue systeem, de 2 hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2x 236 l/min. De ruime cabine bevat een LCD-kleurensc herm, airconditioning, luchtgeveerde en verwarmde stoel en een radio met Bluetooth. De maximale rijsnelheid van de 21,5 tons wegende machine is ca. 35 km/uur.

De mobiele graafmachine is naar klantwens opgebouwd met een dozerblad aan de voorkant en hydraulische stempels aan de achterkant. Verder bevat de Doosan een hydraulische snelsluiting inclusief gekeurde lasthaak, gereedschapskist op de onderwagen, slangbreukbeveiliging, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie, centrale smering, 8 LED werklampen en een B.M.W.T. keuring.

Wij wensen Konings veel succes met de nieuwe Doosan machine!