Nieuwe Doosan DX170W-5 voor P&K Infra Service

P&K Infra Service heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan DX170W-5 geleverd gekregen. P&K Infra Service is werkzaam in het verhuren van machinisten, grondwerkers en chauffeurs. P&K infra service is ook actief in het aannemen van grond weg en waterbouwkundige werkzaamheden.

De Doosan mobiele graafmachine, type DX170W-5 heeft een Stage 4 6-cilinder DL06P-motor van 137 pk met DOC en Ad-Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 170 l/min, de Doosan heeft een automatische power boost functie en een rijsnelheid van ca. 38 km/uur. De cabine is voorzien van een luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning en de machine heeft een gewicht van ca. 17.500 kg.

De DX170W-5 is naar klantwens geleverd met een Engcon draai-kantelstuk, dieplepelbak riool model, slotenbak, puinriek, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- verstel- en knikcilinders, extra slangbreukbeveiliging op bakcilinder, Tianli ballonbanden 700/45-22.5, spatborden, treeplank onder de cabinedeur met laarzensteun, 9 LED werklampen en camera op contragewicht.

Wij wensen P&K Infra Service veel succes met de nieuwe Doosan!