Nieuwe Doosan DX170W-5 voor De Regt Grond Infra Groen B.V. uit Goudswaard

Doosan Mobiele Graafmachine Kopen

Troost Machinehandel heeft een Doosan DX170W-5 geleverd bij De Regt uit Goudswaard, De Regt is sinds de jaren 90 gegroeid als betrouwbare partner in allerlei Grond-,Infra-, en Groenwerkzaamheden in voornamelijk Zuid-Holland en Goeree Overflakkee.

De nieuwe mobiele graafmachine is standaard uitgerust met een Doosan 6 cilinder motor met 154 pk en Ad-Blue systeem, de 2 hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2x 170 l/min, de ruime cabine bevat een LCD-kleurenscherm, luchtgeveerde stoel, airconditioning en een radio met Bluetooth. Deze 18 tons wegende machine heeft een maximale rijsnelheid van ca. 37 km/uur.

De Doosan machine is naar klantwens opgebouwd met een dozerblad aan de achterzijde inclusief trekhaak met kogel en pen, Engcon draaikantelstuk, 3 Engcon bakken en Engcon palletvorken.  De machine bevat slangbreukbeveiliging, Nokian ballonbanden, stalen spatborden, Groeneveld centrale smering, FreshFilter overdrukvoorbereiding, 11 LED werklampen verdeeld over de machine en een treeplank aan de linkerzijde van de machine.

Wij wensen De Regt veel succes met de nieuwe machine!