Nieuwe Doosan DX140LCR-5 voor E.P. Stevedoring B.V. uit Rozenburg

Troost Machinehandel heeft afgelopen week een nieuwe Doosan DX140LCR-5 geleverd bij E.P. Stevedoring B.V. uit Rozenburg. Dit bedrijf, gevestigd in de Laurenshaven, is sinds 1994 actief in het laden, lossen, op- en overslag van diverse droge bulkproducten.

De nieuwe Doosan rupsgraafmachine is standaard uitgerust met een Perkins 4 cilinder dieselmotor met 111 pk, de hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2x 114 l/min, de cabine is uitgerust met een airconditioning, luchtgeveerde stoel, kleurendisplay en een radio met Bluetooth. Deze machine met hydraulische verstelgiek weegt circa 15,5 ton.

De Doosan is naar klantwens opgebouwd met 600 mm afgeschuinde rupsplaten, 4 hijsogen op de onderwagen, Beco snelsluiting, bananenbak, slotenbak en puinriek. Er zit bescherming en slangbreukbeveiliging op de hef- en knikcilinders. Verder bevat de machine een centraal smeersysteem, een overdruksysteem en 7 LED werklampen verdeeld over de machine, er is ook een Dehaco sorteergrijper, type DSG 903 geleverd.

Wij wensen E.P. Stevedoring veel succes met weer een nieuwe machine en nogmaals bedankt voor het vertrouwen!