Nieuwe Case Wiellader voor Fleuren Middelharnis BV

Fleuren Middelharnis BV heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case 1021G XR in ontvangst mogen nemen. Fleuren Middelharnis BV is werkzaam op het gebied van op- en overslag van mest, in- en verkoop van mest, in- en verkoop van fourage en transport.

De Case 1021G XR is standaard uitgerust met een Case 6-cil. 8,7L common-rail dieselmotor met max. 320 pk, Rexroth hydrauliek systeem met 352 l/min, bediening van hef- en bakcilinders via kruishendel, koelsysteem met automatisch omkeerbare fan, ROPS-FOPS cabine met luchtgeveerde stoel, verwarming en airconditioning, rijsnelheid van max. ca. 40 km/h en de wiellader heeft een gewicht van ca. 27 ton.

De 1021G XR is naar klantwens geleverd met een verlengd laadframe, Heavy Duty assen met open differentiëlen en diff.lock op de vooras, Triangle banden 26.5R25 L3, Groeneveld centrale smering inclusief smering op hoogkiepbak, behandeling van motor en bekabeling i.v.m. (chemische) inwerking, Ride-control (lastcompensator), 6 LED werklampen en BMWT-veiligheidskeuring.

Wij wensen Fleuren Middelharnis BV veel succes met hun nieuwe Case!