Nieuwe Case SR160 voor Van Nieuwpoort Grint en Zand B.V. uit Maassluis

Van Nieuwpoort heeft al een eeuw ervaring in handel en logistiek in grondstoffen voor beton en asfalt, door een aantal depots verspreid over Nederland is van Nieuwpoort nooit ver weg! Veel van de grondstoffen komen uit eigen winning vanuit zand- en grindprojecten waarmee Van Nieuwpoort natuur, veiligheid tegen overstroming en ruimte voor recreatie realiseren in het belang van iedereen.   

De nieuwe Case SR160 is uitgerust met een 4 cilinder Case turbodieselmotor met 60 pk, roetfilter en katalysator. De machine heeft een mechanische bediening van de hydrauliek en proportionele bediening voor extra hydraulische functie via de joysticks met een hydrauliekopbrengst van 70 l/min. De 2,5 tons wegende schranklader heeft een hefcapaciteit van 1455 kg en een hefhoogte van 2,85 m.

De machine is naar klantwens opgebouwd met een mechanische snelsluiting, dichte bak, zijruiten met gaasbescherming, werklampen aan alle zijden van de machine, centraal hijsoog, aanrijbescherming aan de achterzijde en een BMWT veiligheidskeuring.

Wij wensen van Nieuwpoort veel succes met hun nieuwe Case machine!