Nieuwe Case CX75C voor Van den Broek Mechanisatie

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case CX75C midi-graafmachine geleverd aan Van den Broek Mechanisatie uit Moordrecht. Van den Broek is gespecialiseerd in landbouw mechanisatie en machinebouw en waren op zoek naar een vertegenwoordiging van een grondverzetmachine merk naast de landbouw machines. Van den Broek is daarbij service- en verkooppartner van Troost Machinehandel geworden voor de gehele lijn Case grondverzetmachines.

De Case CX75C wordt standaard geleverd met een Isuzu Stage 3B 4-cilinder 2,2L turbo-dieselmotor met 56 pk, auto-idle systeem en automatisch afslaan van de motor, nieuwe ruime cabine op rubber blokken voor optimaal comfort en uitstekend zicht rondom, geïntegreerde camera functie in centraal display van 7 inch en een camera op contragewicht en de machine heeft een eigen gewicht van ca. 8 ton

De CX75C is geleverd met een lange lepelsteel van 2,2 m, rubber tracks van 450 mm breed, sloophamer en sorteergrijper functie welk proportioneel zijn bediend, drukloze retour/lekleiding, slangbreukbeveiliging, 3 werklampen waarvan 2 voorop de cabine en 1 aan de giek en een B.M.W.T.-keuring inclusief kraanboek.

Wij bedanken Van den Broek Mechanisatie voor deze eerste Case order!