Nieuwe Case CX60C midigraver voor Oosthoek Groep B.V. uit Schipluiden

Midigraver Oosthoek Groep

Oosthoek Groep is een bedrijf dat werkzaam is in het onderhoud van golfbanen en sportvelden. Ook het grondverzet met daarbij cultuurtechniek, groenvoorziening en infrastructuur zijn onderdeel van de werkzaamheden.

De Case CX60C is standaard uitgerust met een Yanmar 4 cilinder dieselmotor met 64,7 pk, de hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 55 l/min. De cabine is uitgerust met een airconditioning, digitaal display, anti-diefstalbeveiliging met 5- cijferige code, lucht geveerde stoel en radio. Verder bevat de circa 6 tons wegende Case machine gecentraliseerde smeerpunten en een dozerblad.

De machine is naar klantwens opgebouwd met hydraulische snelsluiting, Beco kantelstuk, dieplepelbak, slotenbak en sloop c.q. sorteergrijperfunctie. Deze midigraver bevat een maaikorf-functie, kettingkist, afneembare treeplank, 7 LED werklampen verdeeld over de machine, 27 MC bakje, extra contragewicht en een B.M.W.T. keuring.

Wij wensen Oosthoek Groep B.V. en machinist Dave veel succes met hun nieuwe Case machine en bedanken wederom voor het vertrouwen!