Nieuwe Case CX350D voor Sando uit Breda

Sando Nieuwe Rupsgraafmachine

Sando uit Breda verzorgt het complete plaatje van puinrecycling en de aan- en afvoer van bouwstoffen. Sando is in het bezit van 3 mobiele brekersets per set bestaande uit: een mobiele breker, een hydraulische rupskraan en een shovel om het complete plaatje rondom puinrecycling te bevatten.

Met hun eigen vrachtwagens en die van externe partijen kunnen vrachten van en naar het terrein in Breda vervoerd worden. Met een 30 meter lange eigen kade heeft Sando de beschikbaarheid om met hun overslagkraan schepen te laden en te lossen.

De nieuwe Case CX350D is standaard uitgerust met een Stage IV 6 cilinder dieselmotor met 285 pk en Ad-Blue systeem. De pompen hebben een opbrengst van 300 l/min en de hydrauliektank bevat 350L.

Met een hoofdgiek van 6.45 meter en een lepelsteel van 4 meter is deze 38 tons wegende Case rupsgraafmachine naar klantwens opgebouwd met afgeschuinde rupsplaten, hydraulische snelsluiting CW45, sloop- sorteergrijperfunctie en slangbreukbeveiligingen. Verder bevat de machine een verzwaard contragewicht, Groeneveld centraal smeersysteem, RST overdruksysteem, treeplanken aan beide zijden en 8 LED werklampen verdeeld over de machine.

Wij wensen Sando veel succes met de nieuwe machine!