Nieuwe Case CX300D voor Indaver BV

Indaver Groencompost BV heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Case CX300D in ontvangst mogen nemen. Indaver Groencompost BV doet organisch afval (GFT) composteren en vergisten. Daarnaast doet Indaver het verwerken van biomassa en met het overgebleven GFT doet Indaver het opwekken van groene stroom voor biomassacentrales.

Indaver Groencompost BV is onderdeel van Indaver Nederland dat onderdeel is van Indaver Groep. Indaver Groep houdt zich bezig met duurzaam afvalbeheer.

De Case CX300D is standaard uitgerust met een 6-cilinder stage 4 motor met EGR, SCR en DOC met 216 pk, Hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 243 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue, 7 inch multifunctionele display met camerafuncties, camera op contragewicht en aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 32 ton.

Daarnaast is de Case naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen, Groeneveld centrale smering , 100 cm afgeschuinde stalen rupsplaten, 7 LED werklampen, zonwerende folie in cabine en B.M.W.T. keuring inclusief kraanboek.

Wij wensen Indaver Groencompost BV veel succes met de nieuwe machine!