Nieuwe Case CX300D SLR voor John Bunnik grondverzet uit Zegveld

Case CX300D Bunnik

Sinds 1981 is John Bunnik grondverzet een begrip binnen de grondverzetsector. Momenteel is het bedrijf actief als verhuurbedrijf van graafmachines en shovels met en zonder machinist.

De nieuwe Case CX300D SLR is standaard uitgerust met een Stage IV 6 cilinder dieselmotor met Ad-Blue systeem en 219 PK, de hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min, de ruime cabine is uitgerust met airconditioning, luchtgeveerde stoel, multifunctioneel cameradisplay met Case full view camera en een radio met Bluetooth.

De ruim 31 tons wegende Case rupsgraafmachine is met 3 ton verzwaard ivm de verlenging van zowel de giek als de lepelsteel, hydraulische snelsluiting CW40, slangbreukbeveiligingen en 10 LED werklampen verdeeld over de machine. Verder bevat de machine een gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplanken over de volledige linker- en rechterzijde van de machine, Freshfilter overdruksysteem, Topcon 3D GPS systeem en Groeneveld centrale smering.

Er is een RVS plaat en een hijslat aan de binnenzijde van de lepelsteel gemaakt, de railingen bovenop de machine zijn ingekort ivm transport, de track and trace + 27MC zijn opgebouwd, de machine is bestickerd en de ramen zijn geblindeerd.

Wij wensen John Bunnik grondverzet en machinist André veel plezier met de nieuwe Case machine!