Nieuwe Case CX300D semi long reach voor JARO uit Stellendam

Rupsgraafmachine kopen

Troost Machinehandel heeft onlangs een nieuwe Case CX300D geleverd bij JARO B.V. uit Stellendam. JARO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grond-, weg-, en waterbouwprojecten, baggerwerkzaamheden en gladheidsbestrijding. Deze werkzaamheden worden vooral uitgevoerd voor overheidsinstellingen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, industriële bedrijven en particulieren.

De nieuwe Case CX300D is standaard uitgevoerd met een Stage 4 dieselmotor met Ad-Blue en 219 pk, de hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De luxe cabine is standaard uitgevoerd met luchtgeveerde en verwarmde stoel, 7 inch kleurendisplay, aironditioning, startcode en radio met Bluetooth.

De ca. 35 ton wegende machine is naar klantwens opgebouwd met het inbouwen van een Parrot carkit en montage van een 27MC bakje. De hoofdgiek en lepelsteel zijn verlengd, en het contragewicht is met ca. 3 ton verzwaard, de Case is geleverd met een hydraulische snelsluiting, slotenbak, puinriek en dieplepelbak. De kraan bevat verder, slangbreukbeveiligingen, Trimble GPS systeem, Groeneveld centrale smering, 11 LED lampen verdeeld over de machine, gereedschapskist op de onderwagen. Verlaging van de rekken ivm transport en treeplanken aan beide zijden van de machine

Wij wensen JARO veel succes met de nieuwe Case machine en danken wederom voor het vertrouwen.