Een nieuwe Case CX250E SLR voor Verboon Maasland afgeleverd op een unieke locatie!

Een nieuwe Case CX250E SEMI LONG REACH voor Verboon Maasland. De sterke Case machine heeft een verlengde giek, gemodificeerd door Pladdet B.V. Ook zit er een SITECH 3D GPS Trimble Earthworks systeem op.

De machine is deze week door Troost Machinehandel afgeleverd op het werk van het project, de Blankenburgverbinding, waar Verboon Maasland al vanaf 2019 bij betrokken is met verschillende werkzaamheden. Wij kregen een uniek kijkje op deze locatie aan de kant van Vlaardingen. De Blankenburgverbinding (A24) bestaat uit de aanleg van een autosnelweg van 2×3 rijstroken, een landtunnel (de Hollandtunnel), een watertunnel (de Maasdeltatunnel), een verdiepte aansluiting op de A20 en een hoge aansluiting op de A15. Maar er is meer. De A20 wordt tot aan het Kethelplein verbreed. De nieuwe rijksweg A24 wordt in 2024 opengesteld.

Bij Verboon Maasland verbetert de afdeling GWW de infrastructuur, zowel op en nabij het water als op het land. Hiermee bouwt Verboon aan een leefbare, bereikbare en veilige omgeving voor iedereen. Sinds de oprichting van het bedrijf vormen de baggerwerkzaamheden de basis van hun bestaansrecht. De afdeling SP legt een grondige basis voor toekomstige metroverbindingen, tunnels, snelwegen en aqua/viaducten en maakt waterdicht ondergronds parkeren mogelijk.

Wij wensen Verboon Maasland veel succes met deze gele Case machine en willen hun wederom bedanken voor het vertrouwen!