Nieuwe CASE CX210D voor Wagemakers B.V. uit Oudenbosch

Grond- en transportbedrijf Wagemakers B.V. uit Oudenbosch is sinds 1928 een begrip in de regio West-Brabant en ver daarbuiten. Zij verzorgen grondwerkzaamheden, transportwerkzaamheden in de bietencampagne en hebben een eigen loswal voor de op- en overslag van verschillende soorten zand en grond.

De nieuwe CASE CX210D is standaard uitgerust met een common rail dieselmotor met Ad-Blue, DOC systeem en 170 pk. De hydrauliekpompen hebben beide een opbrengst van 211 l/min. De nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine is uitgerust met een airconditioning, luxe lucht geveerde stoel, multifunctioneel display en radio met bluetooth.

De circa 21,5 tons wegende machine is naar klantwens opgebouwd met 900 mm stalen rupsplaten, hydraulische snelsluiting, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie en slangbreukbeveiligingen. Verder heeft de machine een compleet overdruk systeem, Groeneveld centrale smering, Trimble GPS voorbereiding, een treeplank onder de cabinedeur, 7 LED werklampen verdeeld over de machine en tot slot een BMWT keuring.

Wij wensen Wagemakers B.V. veel succes met hun nieuwe CASE machine!