Nieuwe Case CX210D voor L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. heeft namens Troost Machinehandel een Case CX210D in ontvangst mogen nemen. Als groot verhuurbedrijf heeft Tol graaf- en grondverzet materieel in alle soorten en maten. Ook voor specifieke aanbouwdelen, walsen en bulldozers bent u bij hen aan het juiste adres. Vervoeren van onderdelen en/of transport is ook mogelijk.

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 165 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 211 l/min. De machine heeft een auto-idle en auto shutdown systeem, ook een nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, multifunctioneel display met geïntegreerde camerafuncties en de machine heeft een gewicht van ca. 22,5 ton.

De Case hydraulische graafmachine is naar klantwens geleverd met 900 mm stalen rupsplaten, hydraulische snelsluiting, Engcon draai-kantelstuk, slangbreukbeveiligingen hefcilinders, RST overdrukvoorbereiding, treeplanken links en rechts van de bovenwagen en camera op contragewicht en camera aan rechter zijkant van machine.

Wij wensen L.A.W. Tol en machinist Jan Ouwens veel succes met de nieuwe machine!