Nieuwe Case CX210D voor De Groot & Schagen

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf uit Sliedrecht heeft een nieuwe Case CX210D in ontvangst genomen.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. De Groot & Schagen heeft al diverse andere Case machines en deze 21 tonner vervangt een CX210B.

De Case CX210D voldoet aan de Stage 4 norm middels een common rail dieselmotor met EGR, SCR en DOC systeem welke 160 pk levert. Ook heeft de machine o.a. een ruime ROPS/Fops cabine, multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies waarvan er 1 camera op het contragewicht zit en 1 aan de rechter zijkant van de machine.

De CX210D wordt met extra opties geleverd waaronder; lange lepelsteel van 2,94 m, 900 mm rupsplaten, Beco slotenbak 2,10 m met voorzetmes, Beco dieplepelbak 1,30m met voorzetmes, Beco palletvorken, Groeneveld centrale smering, 2 werklampen op de cabine, 1 werklamp achterop de cabine, 2 werklampen aan de giek en 1 werklamp aan de lepelsteel. Daarnaast wordt de machine weer voorzien van DigPilot 3D GPS voorbereiding voor steeds vaker voorkomende GPS werkzaamheden.

Wij wensen De Groot & Schagen veel succes met deze nieuwe machine en bedanken hen voor het vertrouwen.